Prego Fashion

Kompanija je osnovana 1992. godine kao lanac maloprodaja PREGO. Danas PREGO FASHION nastoji da kreira i unapređuje koncept koji će postati prepoznatljiv stil urbanih generacija.

Fokus je na kvalitetnoj, moderno dizajniranoj odjeći, obući i aksesoarima poznatih, prije svega, italijanskih modnih kuća, namijenjenih urbanoj populaciji koja prati trendove i želi udobnost i kvalitet.

Prego Fashion okuplja poznata imena robnih marki kao što su: Aeronautica Militare, Peuterey, Eleventy, Goorin Bros, John HAtter&CO, Ruck&Maul, Mason’s, Kangra, Daniele Fiesoli, Andrea Ventura Firenze i mnoge druge.

AERONAUTICA MILITARE  – poznata kao robna marka italijanskog vazduhoplovstva (Frecce Tricolori) koja poručuje „Mi identifikujemo stil. Fly with us“. Osim po kvalitetu i udobnosti,  brend je prepoznatljiv po korišćenju ukrasa, znački i transparenata dizajnirajući autentičnu i orginalnu liniju odjeće i aksesoara.

PEUTEREY – Brend je osnovan 2002. godine u Altopascio (Lucca). Njegovo ime inspirisano je jednim od vrhova Monblana. Tri crvene tačke su njegov grafički prikaz.

Peuterey zauzima jedinstvenu poziciju na međunarodnoj sceni stila, ističući se kao vrhunski premium brend u segmentu visoke casual odeće, zahvaljujući izuzetno konkurentnom odnosu kvalitet/dizajn/cena.

GOORIN BROS – je americki kultni brend sesira i kapa osnovan 1985. godine u Pittsburghu, a prepoznatljiv je po visokom kvalitetu i bogatoj istoriji.Gorrin Bros ucvrstio je kultni brend sesira i kapa kao uticajni kreator stila.

JOHN HATTER & Co – Ovaj ekskluzivni švedski modni brend osnovan je 2018. godine, u želji da kreira luksuzne kape i dodatke koji nose smjele, kultne i revolucionarne izjave.

Inspirisan klasičnim kamiondžijskim kapama, JOHN HATTER & Co uzima neke od najpoznatijih svjetskih citata i fraza, štampa ih na minijaturnoj aluminijumskoj reljefnoj registarskoj tablici i sve to sastavlja da formira vrhunski brend kapa koji je nemoguće ignorisati – bilo da voliš ili mrziš to.

ELEVENTY -Brend koji vjeruje u ideju svijeta u kome ljudi teže da postanu najbolja verzija sebe kroz svoje gestove i postupke.

Pametni luksuz koji odlikuje ovaj brend je moderna interpretacija putovanja ljudskog bića u svijet sa raznovrsnim i ležernim stilom.

Naši glavni likovi su iskreni, skromni, pozitivni i samouvjereni.

Biti Eleventy znači povezati se sa sobom.

MASON’S – je italijanski luksuzni brend za nju i njega osnovan 1974. godine.Brend je osnovao Giorgio Martini sa svojim sinovoma.

RUCK&MAUL – već više od 20 godina poznati robni brend za muškarce i zaštitini znak SENPA.  Kombinujući italijansku baštinu i britanski klasicizam, kolekcije pored kvaliteta tkanina odišu inovativnošću i modernim dizajnom po kom ćete uvijek biti prepoznatljivi i pokazati da imate stila.

KANGRA – je italijanski brend osnovan 1967.godine u regiji Emilia.

Ovaj brend je prepoznat po tome da su njihovi odjevni predmeti napravljeni od vosoko kvalitetnog kasmira.

DANIELE FIESOLI – je italijanski modni kreator koji je svoju prvu kolekciju lansirao 2000.godine u Tosksni.Ovom kolekcijom majica Daniele Fiesoli je htio da pokaze svu svoju strast, znanje i vjestine inspirisan predivnom Toskanom, bukvalno krenuo je sa jednom stvari da bi kasnije Daniele upotpunio svoju kolekciju sa ostalim odjevnim predmetima.

ANDREA VENTURA FIRENZE – je italijanski brend  cipela osnovan 2007. godine od strane dizajnera Andrea Venture i modela koji ga je pratio Iacopa Soldinija.

Brend je fokusiran na kulturi rucnog rada cipela sa visoko kvalitetnim materijalima.

AUTENTIC MODELS – je holandski brend osnovan 1968. godine u Amsterdamu.Brend u svojoj ponudi ima autentican namjestaj, antikvitete kao i kucni aksesoar inspirisan kljucnim trenucima istorije.

Ovaj luksuzni brend posvecen je kolekcionarima kao i onim koji cijene klasicnu eleganciju i vrhunski kvalitet.

PENINSULA SWIM&

WEAR

HENDERSON BARACCO – je italijanski brend obuce koji je osnovao Joseph Baracco 1932. Godine.