Trending

Goorin Bros: Istorija brenda koji je osvojio svijet kačketa

goorin bros

Istorija Goorin Bros-a

Ovaj brend je rođen u Pittsburgh-u 1895. godine, koji je danas dostigao svoju dosad najvišu tačku. Cassel Goorin je postavio temelj za brend koji su kasnije pokrenuli njegovi sinovi Alfred i Ted 1921. godine. Casselova opsesija šeširima dovela ga je do stvaranja sopstvenog brenda: Goorin, Shapira & Co, koji je kasnije, kada su ga naslijedili njegovi sinovi, preimenovan u Goorin Bros, njegovo sadašnje ime. 

Uspjeli su da prošire očevu kompaniju prodajom svojih proizvoda na veliko ostatku Sjedinjenih Država.

Industrija skijanja je ključni faktor u rastu kompanije, posebno nakon što je postala zvanični brend kapa/šešira za osmu zimsku olimpijadu održanu u Squaw Valley-u, Kalifornija, 1960. godine.

Nakon toga, kompanija je prešla iz ruku Casselovog sina (Alfred stariji) u ruke njegovog unuka (Alfred Junior) koji je nastavio sa porodičnom tradicijom. 

Ko je trenutni vlasnik?

Kompanija se prenosila iz generacije u generaciju i trenutno Alfred Juniorov sin, po imenu Ben Goorin, je taj koji vodi kompaniju kao predsjednik.

Kroz generacije, brend je uspio da se prilagodi promjenama u društvu, njegovom stilu života i savremenom umjetničkom izrazu. Otvorili su nove prodavnice širom svijeta, posebno u Sjedinjenim Državama, gdje je brend nastao.

Goorin Bros moto

Život se udaljava od tebe ako stojiš mirno. Sva zabava je u novom, neočekivanom i hrabrom. Radije bi posrtali naprijed nego padali nazad; nema drugog načina. Goorin Bros se kladi na budućnost. 

“Nadamo se da nikada nećemo sve razumjeti, ali je fascinantno vidjeti kako obično postaje izvanredno kada znate na šta da obratite pažnju. Mislimo da to znamo.”

Zašto su ovi kačketi tako popularni?

Kačketi sa životinjskim motivima Goorin Bros su toliko popularni zato što su ih nosili brojne poznate ličnosti zbog njihovog jedinstvenog i neobičnog dizajna, među njima i sportisti. 

Glumci poput Kavina Bacona, Gal Gadot i Jeralda Butlera su samo dio velike mase fanova Goorin Bros kačketa i šešira. Čak se šuška da je poznati Heisenbergov šešir u izvedbi Bryana Cranstona (Breaking Bad) dio Goorin Bros porodice.

Popularni sportisti poput Lionela Messija, Neymara i Fernanda Alonsa znatno su uticali na popularnost ovog brenda. Njihova podrška i nošenje Goorin Bros kačketa dodatno su povećali prepoznatljivost brenda i privukli mnoge obožavaoce.

Gdje se proizvode Goorin Bros kačketi?

Goorin Bros kačketi se proizvode širom svijeta, ali su njihovi korjeni u Sjedinjenim Državama, gdje je brend nastao. Brend je otvorio nove prodavnice i proširio se na globalnom nivou, pružajući mogućnost ljubiteljima kačketa da uživaju u vrhunskom kvalitetu i stilu ovog brenda.

Koje stilove kačketa nudi ovaj brend?

Goorin Bros nudi široku paletu stilova kačketa koji zadovoljavaju različite ukuse i stilove. Bez obzira da li tražite muški kačket, ženski kačket ili kačket za djecu, Goorin Bros ima širok izbor da odgovori na vaše potrebe. Njihovi kačketi su jedinstveni i prepoznatljivi po svojim životinjskim motivima i pažljivo izrađenim detaljima, stvarajući autentičan i neponovljiv stil.

Najpoznatiju kolekciju Farma su osnovali 2003. godine kada je Ben Goorin eksperimentisao sa novim dizajnom zakrpa za kamiondžijske kape. Svinja, Dabar, Petao, Koza i Magarac su bili originalne životinje koje su lansirale karakterističnu liniju proizvoda i globalni pokret.

Uz koje odijevne kombinacije i na koji način se može nositi Goorin Bros Kačket?

Goorin Bros kačketi mogu se nositi uz razne odijevne kombinacije i dodati dozu stila i elegancije vašem izgledu. Muski kačketi se sjajno slažu sa casual ili ležernim outfitima, dok ženski kačketi mogu dodati sofisticiranost i šarm različitim kombinacijama. 

Goorin Bros takođe nudi i kackete za trčanje. Ovi kacketi su dizajnirani sa posebnim funkcionalnostima koje su pogodne za trkače. Oni su izrađeni od laganih i prozračnih materijala koji omogućavaju disanje i udobnost tokom trčanja. Takođe, često imaju reflektirajuće elemente koji povećavaju vidljivost trkača u uslovima slabog osvjetljenja. Bez obzira da li trčite maraton ili jednostavno uživate u trčanju kao dio svakodnevne rutine, Goorin Bros kacketi za trčanje su savršen izbor.

Kada je riječ o stilu, Goorin Bros kačketi mogu se nositi na različite načine. Mogu se kombinovati sa opuštenom odjećom za sportski ili casual izgled, ili mogu biti sjajan dodatak elegantnijim kombinacijama za dodavanje doze šika. Bilo da nosite kačket naprijed, unazad ili sa blago nagnutim špicem, Goorin Bros kačketi su izuzetno prilagodljivi i mogu se prilagoditi vašem ličnom stilu.

Uzimajući u obzir popularnost brenda, raznovrsnost stilova, visokokvalitetnu izradu i podršku poznatih ličnosti i sportista, nije iznenađujuće zašto su Goorin Bros kačketi postali omiljeni izbor mnogih ljubitelja mode širom svijeta.

Ukratko, Goorin Bros je brend sa bogatom istorijom i tradicijom u proizvodnji kačketa. Njihovi jedinstveni dizajni, kvalitetni materijali i pažljivo izrađeni detalji čine ih popularnim među mnogobrojnim poznatim ličnostima i ljubiteljima mode. Bez obzira na vaš stil ili priliku, Goorin Bros kačketi su sjajan način da izrazite svoju individualnost i dodate dozu stila svom izgledu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *