Trending

Šorcevi Za Kupanje | 7 Najboljih | Ljeto 2024

Šorcevi Za Kupanje

Šorcevi za kupanje iz naše kolekcije su esencijalni komadi za Ljeto 2024: mogu se nositi u vodi ili van nje i predstavljaju idealan izbor za plažu ili svakodnevne aktivnosti.

Najbolji šorcevi za plivanje za muškarce danas imaju tkaninu koja odvaja vlagu i brzo se suši, rastegljivost u četiri pravca za mobilnost, laskavu dužinu i atletski kroj. Pronalaženje pravog modela može biti izazov, zbog čega smo mi tu da vam pomognemo.

Naš tim proveo je proteklu godinu isprobavajući i testirajući šorceve za plivanje kako bi pronašao opcije koje kombinuju udobnost i stil.

Šorcevi Za Kupanje – Šta Razmotriti?

Postava Šorca Za Kupanje

Ako planirate da se bavite intenzivnim aktivnostima u kupaćim kostimima, razmislite o tome da koristite šorceve bez postave. Na primjer, bord šorcevi nisu napravljeni sa postavama kako bi pružili više prostora za kretanje i udobnost.

U suprotnom, postava treba da pristaje uz tijelo, ali nikako ne smije biti preuska ili da štipa kožu.

Ugrađene mrežaste postave pružaju dodatnu podršku i drže sve na mjestu dok se krećete. Pošto su mrežaste, takođe su prozračne i brzo se suše.

Naša top 3 šorca za kupanje za ljeto 2024

  1. Aeronautica Militare Frecce Tricolori Vezeni Šorc za Kupanje
  • 2. Eleventy – Šorc Za Kupanje Sa Geometrijskim Printom

3. Peninsula – Mikro Elastični Šorc Za Kupanje

Šorcevi Za Kupanje – Unutrašnji šav

Šorcevi postaju sve kraći, kao i kupaći šorcevi. Ali ne morate slijediti trendove. Prema riječima modnih dizajnera, dužina unutrašnjeg šava od oko 18 cm je univerzalno laskav kroj koji doseže nekoliko cm iznad butine.

Ipak, ako želite da pokažete svoje kvadricepse, ne možete pogriješiti ni sa unutrašnjim šavom od 13 cm. Ako razmatrate dužine spoljnjeg šava, 36 cm je više modno orijentisano, 43 cm je ležerna srednja dužina, a 50 cm pruža maksimalno pokrivanje bez nošenja pantalona.

Dalje nastavaljamo sa našim favoritima. Ono što čini suštinu naših brendova su korišćenje održivih materijala, unikatne šare kao i ultra lagan osjećaj tokom nošenja.

4. Peninsula– Mikro Elastični Šorc Za Kupanje

5. Ruck And Maul – Šorc Za Kupanje BOTANIC

Kako Smo Birali Najbolje Šorceve Za Kupanje?

Naši urednici, testirali su preko 100 muških kupaćih šorceva tokom protekle godine. Nosili smo ih u raznim uslovima – rafting na Tari, plivanje na kraljičinoj plaži itd.

Ocijenili smo ih po stilu, kroju, cijeni, performansama u vodi i van nje, te svestranosti. Najbolji su dobili dodatne bodove za korišćenje u sportu ili planinarenju. Naši izbori pored toga što su trendi, imaju laskav kroj, dobru vrijednost i dugotrajni stil.

6. Ruck And Maul – Šorc Za Kupanje Sa Palmicama

7. Tiki Napoli – ATRANI Šorc Za Kupanje

Sedam najboljih su brzo sušeći, udobni i izgledaju sjajno. Nadamo se da smo Vam olakšali odabir savršenog šorca za plažu. Bilo koji šorc da odaberete iz naše kolekcije – nećete pogriješiti. Ukoliko želite da testirate i da prije kupovine osjetite koliko su u suštini premoćni, dobrodošli u naše prodavnice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *